Spaghete cu sos de rosii

de Angelina_Elena in Spaghete, 23 Mai 2013 | 10586 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g spaghete
  • 1 conserva de rosii in bulion
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura ulei
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceasca de apa
  • cativa fulgi de chilli
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos de rosii:

Punem pastele la fiert in apa clocotita cu sare.

Intre timp pregatim sosul de rosii. Tocam ceapa marunt si o calim in putin ulei.

Cand devine aurie adaugam usturoiul tocat marunt, rosiile pasate cu blenderul si apa.

Condimentam cu sare, piper, cativa fulgi de chili si oregano.

Lasam sa fiarba 15 minute apoi oprim focul.

Dupa ce spaghetele s-au fiert, le scurgem de apa si le amestecam cu sosul de rosii.

Cand servim putem presara deasupra putin parmezan.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete alla norma